Κέρδισε συλλογή βοηθητικών εργαλείων για το Lightroom από την slrlounge


Κέρδισε συλλογή βοηθητικών εργαλείων για το Lightroom από την slrlounge

Άλλη μία εορταστική κλήρωση από τις ιστοσελίδες slrlounge και diyphotography.  Αυτή την φορά δώρο είναι μία συλλογή με διάφορα εργαλεία για το Adobe Photoshop Lightroom, της slrlounge, με την ονομασία “Preset System” (αξίας 99 δολαρίων), το οποίο θα κερδίσουν τρεις τυχεροί.  Το Preset System περιλαμβάνει αρκετά presets για να κάνετε πιο γρήγορα την δουλειά σας (από χρωματική διόρθωση εικόνων μέχρι retouch πορτρέτων και ειδικά φίλτρα).

Μπορείτε να δείτε στο παρακάτω video την παρουσίαση του Preset System της slrlounge:

Για να πάρετε μέρος στην κλήρωση θα πρέπει να κάνετε like στις facebook σελίδες των slrlounge και diyphotography και να δώσετε το email σας στο ειδικό πεδίο.  Κάνοντας share τον σύνδεσμο από την σελίδα του διαγωνισμού κερδίζετε 3 επιπλέον συμμετοχές στην κλήρωση για κάθε φίλο σας που παίρνει μέρος.  Αναλυτικά οδηγίες εδώ.  Μπορείτε να συμμετέχετε μέχρι τις 24 Δεκεμβρίου.

Όπως και σε όλες τις παρόμοιες κληρώσεις τα έξοδα αποστολής (όπως και τυχόν φόροι ή άλλες επιβαρύνσεις) επιβαρύνουν τον νικητή.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

Adobe Lightroom Giveaways
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!