Κέρδισε μία Fujifilm Instax Mini 90


Κέρδισε μία Fujifilm Instax Mini 90

Η Fujifilm Instax Mini 90 είναι μία μηχανή την οποία θα αγαπήσετε είτε έχετε ψηφιακή μηχανή είτε όχι.

Για να την κερδίσετε θα πρέπει να λάβετε μέρος στην κλήρωση της ιστοσελίδας Petapixel, γράφοντας ένα σχόλιο για το πως σκοπεύετε να χρησιμοποιήσετε την Fujifilm Instax Mini 90 στο αντίστοιχο άρθρο εδώ.
Αν κάνετε like στην facebook page τότε θα έχετε και μία δεύτερη συμμετοχή στην κλήρωση, αρκεί να αφήσετε ακόμα ένα σχόλιο στο άρθρο με τα στοιχεία σας στο facebook.

Μπορείτε να πάρετε μέρος μέχρι τις 31 Ιανουαρίου και μην ξεχνάτε τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν τον νικητή.

Fujifilm Instax Mini 90

Fujifilm Instax Mini 90

Fujifilm Instax Mini 90

Fujifilm Instax Mini 90

Fujifilm Instax Mini 90

Fujifilm Instax Mini 90

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πηγή:

Petapixel
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

3 σχόλια

  • #
    1

    για να θυμιζουν κατι παλιο κ παραλληλα μοντερνο! :)

  • #
    1

    πραγματι πολυ όμορφο δωρο!!!!!

  • #
    1

    καταπληκτικο δωρο!!!!

  • Ποιά είναι η γνώμη σου;

    Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

    Subscribe to our newsletter!