Γυναίκα δέχεται απειλές και κριτική για το πορτραίτο της με τα αξύριστα πόδια της


Γυναίκα δέχεται απειλές και κριτική για το πορτραίτο της με τα αξύριστα πόδια της

Είναι αλήθεια ότι ο κόσμος είναι περίεργος και πολλές φορές πολύ κακός σε αδικαιολόγητο σημείο.

Μάλιστα η ύπαρξη του internet επιτρέπει τον κάθε ένα να εκτοξεύει απειλές και να παρενοχλεί οποιοδήποτε δεν του αρέσει ή δεν ταιριάζει στην δική του “αισθητική” και “κουλτούρα”.

Εντύπωση προκαλεί η ιστορία της 25χρονης φωτογράφου και μοντέλου από τη Σουηδία, Arvida Byström, η οποία έχει 192.000 followers στο Instagram και η οποία φωτογραφήθηκε για την Adidas.

H Arvida έχει την δική της αισθητική και βάση αυτής δεν ξυρίζει τα πόδια της. Στο video που ανέβηκε στο κανάλι του YouTube, adidas Original, εμφανίζεται στο studio να φοράει παπούτσια της Adidas και να μιλάει για την δική της άποψη για την θηλυκότητα. Επιπλέον φωτογραφίες από τη εν λόγω φωτογράφιση ανέβηκαν στον Instagram λογαριασμό adidas Original.

Δυστυχώς πολλοί “περίεργοι” εκεί έξω δεν έχουν μυαλό ώστε να αποδεχτούν τον οποιοδήποτε όπως θέλει να είναι, με αποτέλεσμα η Arvida να δεχτεί απειλές και άσχημα σχόλια, απειλές που έφτασαν μέχρι τον βιασμό.

Παρόλα αυτά η ίδια δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει όσους την υποστήριξαν και έστειλαν την αγάπη τους.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

1 σχόλιο

  • #
    1

    H αλήθεια είναι πως πολλές γυναίκες ειναι πιο μαλλιαρές από εμάς γιαυτό και κατοικούν ατέλειωτες ώρες τη βδομάδα κλειδαμπαρωμενες στο λουτρό ζητώντας τη μουγκή συμπάθεια άλλα και τη συνωμοτική κατανόηση μας
    Και ναι την έχουν, και με το παραπάνω μάλιστα….

    Ας το καταλάβουμε επιτέλους οτι ζουν μια αληθινή και ανομολόγητη τραγωδία.

    Τρίχες παντού, ίσιες, κατσαρές,στα πόδια,στα χέρια, στη κοιλιά, στο στήθος, μούσι, μουστάκια, φαβορίτες, τριχες εκατομμύρια τρίχες. Παντού τρίχες ακόμα και μέσα ….στο πιάτο με τα μακαρόνια …
    Καλή όρεξη !!!!
    Κ.Β

  • Ποιά είναι η γνώμη σου;

    Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

    Subscribe to our newsletter!