Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα για την έκθεση φωτογραφίας World Press Photo 2014


Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα για την έκθεση φωτογραφίας World Press Photo 2014

Η έκθεση φωτογραφίας που θα αποτελείται από φωτογραφίες του διαγωνισμού World Press Photo, θα ξεκινήσει από το Άμστερνταμ στις 18 Απριλίου και θα ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο φέρνοντας τις καλύτερες εικόνες των φωτορεπόρτερ, από τα γεγονότα που σημάδεψαν το 2013, κοντά στο κοινό.

Δυστυχώς η έκθεση δεν θα επισκεφτεί την Ελλάδα, αλλά ούτε την περιοχή μας, με εξαίρεση την Ιταλία και τις πόλεις Ρώμη, Μιλάνο και Λούκκα (Τοσκάνη). Στην Ευρώπη θα ταξιδέψει σε Αυστρία, Βέλγιο, Γερμανία, Ελβετία, Ηνωμένο Βασίλειο, Ιταλία, Ισπανία, Ολλανδία, Πολωνία, Ρουμανία, Ρωσία και Τσεχία. Επίσης θα επισκεφτεί την Αυστραλία, τις Η.Π.Α., τον Καναδά, την Κίνα, την Νέα Ζηλανδία και την Χιλή.

Μπορείτε να ελέγξετε αν η έκθεση World Press Photo 2014 θα επισκεφτεί κάποια πόλη κοντά σας εδώ.

Άποψη: Απορούμε πως κανένα μουσείο (όπως το μουσείο Φωτογραφίας Θεσσαλονίκης) ή πολιτιστικός χώρος στην χώρα μας δεν ενδιαφέρθηκε για να φιλοξενήσει την έκθεση ενός από τους πιο σημαντικούς παγκόσμιους φωτογραφικούς διαγωνισμούς.
Ο οργανισμός World Press Photo πάντως καλεί όποια κοινότητα ενδιαφέρεται για την προβολή της έκθεσης να επικοινωνήσει για περαιτέρω λεπτομέρειες (δείτε εδώ).

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!