Worldwide Photowalk 2014, μέχρι τις 15 Σεπτεμβρίου οι δηλώσεις για τις φωτογραφικές βόλτες


Worldwide Photowalk 2014, μέχρι τις 15 Σεπτεμβρίου οι δηλώσεις για τις φωτογραφικές βόλτες

Μέχρι στιγμής έχει δηλωθεί μία φωτογραφική βόλτα στην Αθήνα, με αρχηγό την Ελένη Σωτηριάδου, η οποία έχει ξαναδιοργανώσει τις φωτογραφικές βόλτες του 2012 και 2013 στα πλαίσια του Worldwide Photowalk του Scot Kelby. Αν θέλετε να συμμετάσχετε στην βόλτα στην Αθήνα μπορείτε να δείτε τις λεπτομέρειες εδώ.
Θα βρείτε που διοργανώνονται φωτογραφικές βόλτες στα πλαίσια της Worldwide Photowalk 2014 σε όλο τον κόσμο εδώ.

Από την άλλη αν θέλετε να διοργανώσετε μία φωτογραφική βόλτα στην πόλη ή την περιοχή σας, δεν έχετε παρά να το δηλώσετε εδώ.

Η διοργάνωση αλλά και η συμμετοχή στις φωτογραφικές βόλτες είναι ΔΩΡΕΑΝ για όλους. Το φωτογραφικό επίπεδο ή η ηλικία των φωτογράφων που θα πάρουν μέρος δεν έχει σημασία. Τα groups των φωτογράφων θα ακολουθήσουν μία συγκεκριμένη διαδρομή, για περισσότερο από δύο ώρες, από το αρχικό σημείο που έχει οριστεί από τον αρχηγό της βόλτας, φωτογραφίζοντας μαζί. Στο τέλος της διαδρομής θα συγκεντρωθούν σε κάποιο μπαρ ή καφέ να μιλήσουν, να ανταλλάξουν απόψεις και να μοιραστούν τις φωτογραφίες και εμπειρίες τους.
Όσοι θελήσουν θα μπορούν να ανεβάσουν φωτογραφίες τους από τον περίπατο στην σελίδα του event, καθώς ο Scott και η ομάδα του θα διαλέξουν τις καλύτερες και θα τις βραβεύσουν με διάφορα δώρα.

Αν αποφασίσετε να διοργανώσετε μία φωτογραφική βόλτα στην πόλη σας στα πλαίσια της Worldwide Photowalk 2014, ενημερώστε μας στο email pttlgr@gmail.com για να το δημοσιεύσουμε.

Οργανωθείτε λοιπόν και μην διστάσετε να πάρετε μέρος στην φετινή Worldwide Photowalk 2014, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 11 Οκτωβρίου 2014.

Idifos 2013

worldwide photowalk 2013 athens

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πηγή:

Scott Kelby
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!