WPPI Conference & Expo 2014


WPPI Conference & Expo 2014

Στην περσινή διοργάνωση περισσότεροι από 13.000 επισκέπτες επισκέφτηκαν την έκθεση και εκθέτες της βιομηχανίας της εικόνας, οι οποίοι ξεπέρασαν τους 300. Το φετινό πρόγραμμα είναι εξίσου πλούσιο. Όσοι βρεθούν στο χώρο διεξαγωγής του WPPI Conference & Expo 2014, στο μεγαλύτερο ξενοδοχειακό συγκρότημα των ΗΠΑ, το MGM Grand Las Vegas από τις 27 Φεβρουαρίου έως και τις 6 Μαρτίου 2014 θα έχουν την ευκαιρία να:
– επισκεφτούν τα περίπτερα των κορυφαίων φωτογραφικών εταιρειών και να δουν από κοντά τα νέα προϊόντα τους
– ανακαλύψουν νέες τεχνικές και τρόπους για να προωθήσουν τη δουλειά τους σε φωτογραφικό αλλά και σε οργανωτικό επίπεδο
– συναντήσουν μερικούς από τους καλύτερους εκπαιδευτές στο χώρο της εικόνας

Το συνέδριο περιλαμβάνει πολυάριθμα workshops που καλύπτουν σχεδόν όλο το φάσμα της θεματολογίας που μπορεί να σας ενδιαφέρει: Lighting, Wedding, Portrait, Post Production, Filmmaking, Business, Inspirational, Hybrid, Boudoir, Posing και Seniors σε συνδυασμό με πολλά Master Classes. Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα του συνεδρίου που περιλαμβάνει πολλούς και αξιόλογους ομιλητές.

Ταυτόχρονα, υπάρχουν πολυάριθμα και πολύ ενδιαφέροντα events τα οποία θα σας κεντρίσουν το ενδιαφέρον:
– Live Judging σε μια σειρά από φωτογραφίες, άλμπουμ και φιλμ για την ανάδειξη των νικητών της διοργάνωσης τα έργα των οποίων θα εκτεθούν στην αντίστοιχη έκθεση,
– ομιλία του φωτογράφου Mark Seliger, ο οποίος έχει συνδέσει το όνομα του με το συγκρότημα των Rolling Stones, η οποία θα ολοκληρωθεί με μια συναυλία της μπάντας του, Rusty Truck
– πάρτυ και
– μια επίδειξη-φωτογράφιση από τον Jerry Ghionis
Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα όλων των events.

Η έκθεση θα λειτουργήσει για 3 μέρες από τις 3 έως τις 5 Μαρτίου ως εξής:
Δευτέρα 3 Μαρτίου: 10.00-16.00
Τρίτη 4 Μαρτίου: 10.00-16.00 και
Τετάρτη 5 Μαρτίου: 10.00-15.00
Τα εισιτήρια για την έκθεση ξεκινούν από 30 δολάρια, ενώ υπάρχουν και διαφορετικά πακέτα συμμετοχής ανάλογα με τις εκδηλώσεις που σας ενδιαφέρει να παρακολουθήσετε. Δείτε αναλυτικά τον κατάλογο εδώ και κάντε την εγγραφή σας.

Σε αυτό το βίντεο-παρουσίαση της έκθεσης μιλούν μερικοί από τους κορυφαίους φωτογράφους από όλο τον κόσμο, οι Jerry & Melissa Ghionis, Sue Bryce, Joe Buissink, Bambi Cantrell, Kevin & Clare Kubota, Matthew Jordan Smith, Doug Gordon, Jared Platt, Vicki Taufer, Jason Groupp, Dane Sanders, Blair Phillips και Tamara Lackey:

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πηγή:

WPPI
author

Η ομάδα του pttlgr αποτελείται από φωτογράφους συντάκτες που αγαπούν την φωτογραφία και την ενημέρωση!

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!