X Series Globe-Trotter: συνεργασία της Fujifilm με την Globe-Trotter


X Series Globe-Trotter: συνεργασία της Fujifilm με την Globe-Trotter

Αποτέλεσμα της νέας συνεργασίας των δύο εταιρειών θα είναι η δημιουργία των ειδικών θηκών και kit X Series Globe-Trotter, τα οποία θα πωλούνται αποκλειστικά από το πολυκατάστημα Harrods του Λονδίνου.
Ανάμεσα στα kit πολυτελείας που θα πωλούνται θα είναι kit με τις Fujifilm X-Pro1, Fujifilm X-E2, Fujifilm X100s και Fujifilm X20.

Συγκεκριμένα θα έχουμε την κυκλοφορία ειδικού κιτ πολυτελείας της Fujifilm X-Pro1, σε κίτρινο χρώμα (Yellow Lizard), μέσα σε μία θήκη Globe-Trotter 16” Slim Attaché Case, με τους φακούς Fujinon XF18mm, Fujinon XF35mm και Fujinon XF60mm, ένα grip, το flash Fujifilm EF-X20, 3 φίλτρα φακών και την ετικέτα ‘Harrods Exclusive’. Η τιμή πώλησης θα είναι στα 4.500 λίρες Αγγλίας.

Το kit της Fujifilm X-E2 σε μπεζ και μπλε χρώμα (Navy Blue Lizard), σε μία θήκη Globe-Trotter 16” Slim Attaché Case, με τον φακό Fujinon XF23mm lens, το grip, το flash Fujifilm EXF-20, το τηλεχειριστήριο RR-90, μία δερμάτινη half case, ένα φίλτρο 23mm και την ετικέτα ‘Harrods Exclusive’ θα πωλείται στην τιμή των 3.000 λιρών Αγγλίας.

Το kit της Fujifilm X100s σε κόκκινο χρώμα (Red Lizard), μέσα σε μία θήκη Globe-Trotter 9” Mini Utility Case, σε μαύρο και κόκκινο χρώμα με την ετικέτα ‘Harrods Exclusive’ θα πωλείται στη τιμή των 1.700 λιρών Αγγλίας.

Το kit της Fujifilm X20 θα πωλείται σε μία Globe-Trotter 9” Mini Utility με την ετικέτα ‘Harrods Exclusive’ στην τιμή των 1.099 λιρών Αγγλίας.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!