Επίσημα η Xiaomi μέσω της Info Quest στην Ελληνική αγορά


Επίσημα η Xiaomi μέσω της Info Quest στην Ελληνική αγορά

Μία κινεζική εταιρεία που μας ενδιαφέρει λόγω και της action cameras και του drone της, η Xiaomi, απέκτησε επίσημο διανομέα στη χώρα μας.

Η εταιρεία που αναλαμβάνει την διανομή των προϊόντων της Xiaomi είναι η Info Quest Technologies, εταιρεία του Ομίλου Quest, η οποία έχει και την διανομή των Canon φωτογραφικών μηχανών.

Η Xiaomi ξεκινάει στη Ελλάδα με τα πρώτα μοντέλα smartphones Redmi Note 3 και Redmi 3S με πλήρες ελληνικό περιβάλλον (ROM) και δύο χρόνια εγγύηση.

Το Redmi Note 3 (τιμή 229 ευρώ), με οθόνη 5.5 ιντσών 1080p HD είναι το πρώτο τηλέφωνο στον κόσμο που κυκλοφόρησε με τον επεξεργαστή Snapdragon 650. Διαθέτει γρήγορο αισθητηρα δακτυλικού αποτυπώματος, μπαταρία 4050 mAh μεγάλης διάρκειας, 3GB RAM, μνήμη 32GB, κάμερα 16MP Phase Detection Autofocus (PDAF), με υψηλής ποιότητας μεταλλικό φινίρισμα και βάρος που δεν ξεπερνά τα 164 γρ.

Το Redmi 3S (τιμή 189 ευρώ), με οθόνη οθόνη 5 ιντσών HD, διαθέτει ένα ποιοτικό μεταλλικό περίβλημα υψηλής αισθητικής, υποστηρίζεται από τον 64-bit, 8πύρηνο επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 430, ενσωματώνει 3GB RAM, μνήμη 32GB, μπαταρία 4100mAh, κάμερα 13 Megapixel Phase Detection Autofocus (PDAF) και αισθητήρα δακτυλικού αποτυπώματος.

Περισσότερες πληροφορίες: www.xiaomi-greece.gr
Επίσημο Fan Page: www.facebook.com/XiaomiGreece

Τα Xiaomi Redmi Note 3 και Redmi 3S είναι διαθέσιμα σε ΓΕΡΜΑΝΟΣ, Κωτσόβολος, Welcome Stores και you.gr.

Λίγα λόγια για τη Xiaomi
Η Xiaomi ιδρύθηκε το 2010 με όραμα να κάνει την υψηλής ποιότητας τεχνολογία προσιτή σε όλους. Η εταιρεία κατασκευάζει ένα ολόκληρο οικοσύστημα από προϊόντα και υπηρεσίες με κέντρο το Internet (Smartphones, αξεσουάρ, λογισμικό, κ.α.), αξιοποιώντας και τη βοήθεια των Mi fans, του club των φανατικών φίλων και οπαδών της εταιρείας. Το «MI» στο λογότυπο της σημαίνει «Mobile Internet», αλλά και «Mission Impossible», καθώς αντιμετώπισε πολλές προκλήσεις που φαίνονταν κυριολεκτικά αδύνατες να επιτευχθούν.

Έχοντας πουλήσει περισσότερα από 61 εκατομμύρια smartphones το 2014 και έχοντας κατακτήσει την ιδιαίτερα απαιτητική κινεζική αγορά, η εταιρεία ξεκίνησε πρόσφατα την επέκτασή της στο εξωτερικό και από το δεύτερο εξάμηνο του 2016 επίσημα και στην Ευρωπαϊκή αγορά, παρουσιάζοντας ειδικές εκδόσεις των προϊόντων της, που πληρούν τις αντίστοιχες λειτουργικές και κανονιστικές προδιαγραφές.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

Xiaomi

Πηγή:

Techblog
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!