Xiaomi YI LITE, νέα action camera στα 100 δολάρια


Xiaomi YI LITE, νέα action camera στα 100 δολάρια

Η Κινεζική Xiaomi παρουσιάζει τη νέα έκδοση Xiaomi YI LITE, η οποία θα είναι διαθέσιμη σε πολύ χαμηλή τιμή.

Η νέα Xiaomi YI LITE είναι μια πολύ ελαφριά και ευέλικτη action camera.

Καταγράφει 4Κ βίντεο στα 15fps και 1080p στα 60 fps. Ακόμα μπορεί να βγάζει φωτογραφίες με ανάλυση 16 MP και 4Κ timelapse.

Η Xiaomi YI LITE διαθέτει αισθητήρα 16MP Sony Exmor R CMOS BSI και επεξεργαστή Hisilicon Hi3556. Ο φακός της με μέγιστο διάφραγμα f/2.8 προσφέρει κάδρο στις 150 μοίρες. Επιπλέον διαθέτει ψηφιακό σταθεροποιητή και οθόνη 2″ με ανάλυση 320×240.

Η μπαταρία της είναι λιθίου στα 1200mAh, με αυτονομία 140 λεπτά, για λήψη σε 1080p/60fps.

Ακόμα η Xiaomi YI LITE διαθέτει ενσωματωμένο Wi-Fi και Bluetooth.

Η ακριβής τιμή της YI Lite δεν είναι ακόμη διαθέσιμη αλλά αναμένουμε να κοστίζει κοντά στα 100 δολάρια.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!