ΞΩΚΛΗΣΙΑ: Έκθεση Φωτογραφίας του τμήματος φωτογραφίας της ΔΗ.Κ.Ε.Α 


ΞΩΚΛΗΣΙΑ: Έκθεση Φωτογραφίας του τμήματος φωτογραφίας της ΔΗ.Κ.Ε.Α 

Την Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου 2018 θα πραγματοποιηθούν στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δήμου Αχαρνών, τα εγκαίνια της έκθεσης φωτογραφίας με θέμα ΞΩΚΛΗΣΙΑ.

Στην έκθεση παρουσιάζονται εξήντα τέσσερις επιλεγμένες φωτογραφίες που προήλθαν μέσα από μια φωτογραφική περιπλάνηση δεκαέξι φωτογράφων στα εξωκκλήσια των Αχαρνών και της Πάρνηθας.

Οι φωτογράφοι του τμήματος φωτογραφίας της ΔΗ.Κ.Ε.Α αφιέρωσαν πολλές ώρες φωτογράφησης και αναζήτησης με σκοπό να παρουσιάσει ο καθένας την δική του οπτική και εσωτερική προσέγγιση στα εξωκκλήσια της περιοχής.

Στην έκθεση συμμετέχουν οι φωτογράφοι:

Άλντα Στέφα, Βάνα Προκόπη, Βαρβάρα Νικολαΐδου, Βίκυ Βάσσου, Γεώργιος Γεωργιάδης, Γιώργος Συρσίρης, Δημήτρης Κάκος, Ελένη Μαράντου, Επαμεινώνδας Κλεάνθης, Ηρώ Ζάβου, Θωμάς Κατραούρας, Ιωάννης Νούκος, Κωνσταντίνος Μαρίνης, Μιχάλης Μαλαμάς,Όλγα Παπανδρικοπούλου, Χρυσούλα Λαζοπούλου

Επιμέλεια: Γιώργος Συρσίρης
Εγκαίνια: Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου 2018 στις 20:00
Διάρκεια: 9 Φεβρουαρίου εώς 16 Φεβρουαρίου
Ωράρια: Καθημερινά 18:30 εως 21:00

Αίθουσα εκδηλώσεων δήμου Αχαρνών Φιλαδελφείας 87 & Μπόσδα. Δημαρχείο Αχαρνών

Facebook events :   
https://www.facebook.com/events/140474386647086/
http://fotografoume.blogspot.gr/2018/01/blog-post.html

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

Photo Exhibitions
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!