H XSories παρουσιάζει τα τριπόδια Bendy


H XSories παρουσιάζει τα τριπόδια Bendy

Τρία μεγέθη θα είναι διαθέσιμα, τα Mini Bendy, Bendy και Big Bendy και θα διατίθενται σε κόκκινο, πράσινο, μπλε, πορτοκαλί, μαύρο και γκρι χρώμα.

Τα τριπόδια Bendy έχουν ευλύγιστα πόδια, τα οποία ο χρήστης μπορεί να προσαρμόσει σχεδόν σε οποιαδήποτε επιφάνεια και διαθέτουν μία μικρή ball κεφαλή.

Το Mini Bendy μπορεί να σηκώσει μέχρι 450 γραμμάρια, κοστίζει 20 δολάρια και θα το βρείτε εδώ.

Το Bendy ζυγίζει 65 γραμμάρια, έχει ύψος 18 εκατοστά και μπορεί να σηκώσει μέχρι 450 γραμμάρια. Κοστίζει 25 δολάρια και θα το βρείτε εδώ.

Το Big Bendy ζυγίζει 170 γραμμάρια, μπορεί να σηκώσει μέχρι 800 γραμμάρια και έχει ύψος 27 εκατοστά. Κοστίζει 30 δολάρια και θα το βρείτε εδώ.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!