YoCam, η πιο μικρή αδιάβροχη κάμερα για να την φοράτε πάντα πάνω σας


YoCam, η πιο μικρή αδιάβροχη κάμερα για να την φοράτε πάντα πάνω σας

Οι δημιουργοί της YoCam την πλασάρουν ως την πιο μικρή αδιάβροχη κάμερα που μπορείτε να έχετε πάντα πάνω σας, αφού ζυγίζει μόλις 55 γραμμάρια και έχει διαστάσεις 85 x 30 x 21 χιλιοστά.

Καταγράφει video σε μέγιστη ανάλυση 2.7K στα 30 fps, φωτογραφίες μέχρι 8 megapixels και έχει φακό που δίνει κάδρο 140 μοιρών και μέγιστο διάφραγμα f/2.0.

Διαθέτει σταθεροποιητή και είναι αδιάβροχη μέχρι 6 μέτρα κάτω από την επιφάνεια του νερού.

Στο δημιουργικό κομμάτι μπορεί να βγάλει slow motion videos στα 720p με 120fps, έχει λειτουργία Time Lapse (3/10/30/60 δευτ.) και μπορεί να βγάλει φωτογραφίες με ταχύτητα 10 καρέ το δευτερόλεπτο.

Επιπλέον μπορεί να δημιουργήσει HDR φωτογραφίες και videos.

Από μία τέτοια κάμερα δεν θα μπορούσαν να λείπουν οι δυνατότητες ασύρματης συνδεσιμότητας και για αυτό διαθέτει ενσωματωμένο Bluetooth και WiFi για απομακρυσμένο έλεγχο, αλλά και το δικό της ασύρματο τηλεχειριστήριο.

Η YoCam θα είναι διαθέσιμη τον Απρίλιο, σε λευκό ή μαύρο χρώμα και στην τιμή των 199 δολαρίων (μπορείτε να την προ-παραγγείλετε στην τιμή των 169 δολαρίων). Φυσικά διαθέτει και μία πληθώρα ειδικών mounts για να την βάζετε όπου θέλετε, από το ποδήλατο μέχρι το αυτοκίνητο ή το σκύλο σας.

YoCam

YoCam

YoCam

YoCam

YoCam

YoCam

YoCam

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πηγή:

Indiegogo
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!