Η Yongnuo κυκλοφορεί και τηλεμετατροπέα 2x για Canon μηχανές


Η Yongnuo κυκλοφορεί και τηλεμετατροπέα 2x για Canon μηχανές

Από ότι φαίνεται όμως οι Κινέζοι δεν περιορίζονται στους φακούς.

Εδώ και καιρό, συγκεκριμένα από τον Ιούλιο του 2014 η εταιρεία έχει λανσάρει στην αγορά τον Yongnuo YN2.0X III Teleconverter. Πρόκειται για ένα τηλεμετατροπέα που μπορεί να διπλασιάσει το εστιακό μήκος συγκεκριμένων φακών της Canon.
Όπως ο αντίστοιχος τηλεμετατροπέας της Canon, ο Yongnuo YN2.0X III μπορεί να χρησιμοποιηθεί με τηλεφακούς όπως ο Canon EF 200mm f/1.8 L USM ή ο Canon EF 500mm f/4.5L USM.

O Yongnuo YN2.0X III αποτελείται από 9 οπτικά στοιχεία σε 5 groups και έχει διαστάσεις 55 χιλιοστά μήκος και 73.9 χιλιοστά διάμετρο, ενώ ζυγίζει 342 γραμμάρια. O Canon Extender EF 2X III έχει 52.7 χιλιοστά μήκος και 72 χιλιοστά διάμετρο, ενώ ζυγίζει 325 γραμμάρια.

Βέβαια η μεγάλη διαφορά των δύο τηλεμετατροπέων είναι στην τιμή, καθώς o Canon κοστίζει κοντά στα 450-500 ευρώ, ενώ ο αντίστοιχος Yongnuo πωλείται στην Amazon προς 141 λίρες Αγγλίας (180 ευρώ).

Θα τον αγοράζετε και γιατί ναι ή όχι;

yongnuo-teleconverter-4

yongnuo-teleconverter-3

yongnuo-teleconverter-2

yongnuo-teleconverter-1

yongnuo-teleconverter-5

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

1 σχόλιο

  • #
    1

    Και φυσικα θα τον αγόραζα..η συγκεκριμενη εταιρεια εχει αποδειξει οτι τα παει καλα. Ένας φίλος μου πήρε το flash αντιστοιχο με το επαγγελματικο της Canon και είναι ικανοποιημενος. Η τιμη εξελλου σε δελεαζει..

  • Ποιά είναι η γνώμη σου;

    Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

    Subscribe to our newsletter!