Βάζοντας ένα Yongnuo φακό των 50 δολαρίων σε μία RED κάμερα των 12.500 δολαρίων


Βάζοντας ένα Yongnuo φακό των 50 δολαρίων σε μία RED κάμερα των 12.500 δολαρίων

Ο Potato Jet έκανε κάτι που σίγουρα δεν θα δούμε πολλούς κινηματογραφιστές να κάνουν, ειδικά όσους έχουν κάποια RED κάμερα.

Πήρε ένα Yongnuo φακό, τον 50άρη με f/1.8 και τον κούμπωσε πάνω στην RED Scarlet-W RED Dragon 5K κάμερα του (αξίας 12.500 δολαρίων) για να δει ποιο θα είναι το αποτέλεσμα που μπορεί να πάρει.

Η αλήθεια είναι ότι το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακά καλό. Δείτε το video και πείτε μας αν σας ικανοποιεί.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!