H Yongnuo ανακοίνωσε το πρώτο της Speedlight flash με μπαταρία λιθίου


H Yongnuo ανακοίνωσε το πρώτο της Speedlight flash με μπαταρία λιθίου

Το Yongnuo YN686EX-RT είναι το πρώτο flash της κορεατικής εταιρείας για μηχανές Canon, που δέχεται μπαταρία λιθίου.

Το Yongnuo YN686EX-RT λειτουργεί με μπαταρία των 2.000mAh, η οποία του επιτρέπει να ρίχνει πάνω από 750 flashιές.

Η επαναφόρτιση του flash γίνεται μέσα σε 1.5 δευτερόλεπτο, ενώ υποστηρίζει και λειτουργία High Sync μέχρι 1/8000 του δευτ. του κλείστρου.

Το νέο flash έχει ενσωματωμένο σύστημα απομακρυσμένης πυροδότησης με ραδιοσυχνότητες 2.4, συμβατό με το σύστημα της Canon, RT, ενώ μπορεί να λειτουργήσει και ως slave.

Έχει Guide Number 60, κάλυψη εστιακών μηκών από 20mm μέχρι 200mm, περιστρεφόμενη κεφαλή, οθόνη LCD για την ρύθμιση του και προσφέρει εκτός από manual και λειτουργία E-TTL. Επιπλέον διαθέτει και USB θύρα για την αναβάθμιση του Firmware του και μεταλλικό hot shoe.

Η τιμή του αναμένεται να κυμαίνεται κοντά στα 150 δολάρια.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!