H Yongnuo παρουσιάζει το speedlight flash ΥΝ860Li με μπαταρία λιθίου


H Yongnuo παρουσιάζει το speedlight flash ΥΝ860Li με μπαταρία λιθίου

Η Κινεζική Yongnuo παρουσιάζει το νέο της speedlight flash, Yongnuo YN860Li, το οποίο λειτουργεί με μπαταρία λιθίου.

Η μπαταρία είναι 1.800 mAh και προσφέρει αυτονομία 700 πλήρων flashιών, ενώ επαναφορτίζει το flash σε 1.5 δευτ.

Το Yongnuo ΥΝ860Li έχει Guide Number 60 (στα ISO 100 και στα 200mm), δεν προσφέρει λειτουργίες TTL αλλά μόνο manual ρύθμιση του και μπορεί να ελεγχθεί και ασύρματα μέσω ραδιοσυχνοτήτων 2.4GHz, δηλαδή μέσω των μονάδων RF-602, RF-603 (II) και RF-605. Επιπλέον μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως master για τον έλεγχο άλλων flash, όπως τα YN560-III, YN560-IV, YN660 και YN968N.

Φυσικά διαθέτει οθόνη για την ρύθμιση των επιλογών του menu, υποδοχή PC sync και θύρα USB για μελλοντικές αναβαθμίσεις Firmware, ενώ έχει και μεταλλικό παπουτσάκι.

Προς το παρόν δεν έχουμε νέα για την τιμή και διαθεσιμότητα του νέου flash.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πηγή:

Yongnuo
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!