Το Yosemite φωτογραφίζεται από την μεγαλύτερη φωτογραφική μηχανή υγρού κολλοδίου


Το Yosemite φωτογραφίζεται από την μεγαλύτερη φωτογραφική μηχανή υγρού κολλοδίου

Ο Ruhter έχει δημιουργήσει την μεγαλύτερη φωτογραφική μηχανή που λειτουργεί με την συγκεκριμένη διαδικασία στο πίσω μέρος ενός μικρού φορτηγού και με αυτό φωτογραφίζει τα θέματα του.

Πριν περίπου δύο χρόνια προσπάθησε να φωτογραφίσει την κοιλάδα Yosemite των Η.Π.Α. με την μηχανή του αλλά δεν τα κατάφερε. Αν και απογοητεύτηκε συνέχισε τις προσπάθειες του και μετά από 1.5 χρόνο επέστρεψε στην κοιλάδα για να ξαναπροσπαθήσει.
Το παρακάτω video με τον τίτλο “Silver & Light” περιγράφει την ιστορία αυτής της προσπάθειας.

Μπορείτε να δείτε φωτογραφίες του Ruhter με την συγκεκριμένη μηχανή στην ιστοσελίδα του εδώ.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!