YOSEMITE HD ΙΙ, ένα Time Lapse που δείχνει την ομορφιά του διάσημου εθνικού πάρκου των Η.Π.Α.


YOSEMITE HD ΙΙ, ένα Time Lapse που δείχνει την ομορφιά του διάσημου εθνικού πάρκου των Η.Π.Α.

O Colin Delehanty και ο Sheldon Neill αποτύπωσαν την ομορφιά του εθνικού πάρκου των Η.Π.Α., Yosemite, σε ένα μοναδικό Time Lapse Video.

Διανύοντας πάνω από 320 χιλιόμετρα (200 μίλια) με τα σακίδια τους και περνώντας 45 ημέρες στο εθνικό πάρκο της Καλιφόρνιας, μέσα σε μία περίοδο 10 μηνών, δημιούργησαν το YOSEMITE HD ΙΙ, που ήδη έχει γίνει Staff Pick στο Vimeo.

Οι δύο φωτογράφοι χρησιμοποίησαν μία Canon 5D Mark III, με τους φακούς Canon 16-35mm f/2.8 L και Canon 70-200mm f/2.8 IS II και μία Sony FS700 και συνδύασαν τις λήψεις τους μέσω των Adobe Lightroom, VSCO, Adobe After Effects, GB Deflicker και LR Timelapse.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πηγή:

Project Yosemite
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!