Your Perfect Day, ο Jerry Ghionis μας μιλάει για την σημασία της προσωπικής ευτυχίας


Your Perfect Day, ο Jerry Ghionis μας μιλάει για την σημασία της προσωπικής ευτυχίας

Ο Jerry Ghionis είναι ένας από τους πιο διάσημους και ακριβοπληρωμένους φωτογράφους γάμου, αλλά στο film “Your Perfect Day” δεν ασχολείται με την φωτογράφιση γάμου.

Σε συνεργασία με τον σκηνοθέτη Ron Dawson εστιάζει στην σημασία της προσωπικής ευτυχίας και είναι η πρώτη φορά που ακούμε ένα τόσο σημαντικό φωτογράφο να μας λέει ότι πέραν της δουλειάς μας ως φωτογράφοι πρέπει να δίνουμε μεγαλύτερη σημασία στην οικογένεια μας και όσους αγαπάμε.
Το μήνυμα γίνεται ακόμα πιο ξεκάθαρο αν επιλέξετε να απαντήσετε στον εαυτό σας την εξής σημαντική ερώτηση: “Πότε ήταν η τελευταία φορά που περάσατε την δική σας τέλεια ημέρα”;

Το παρακάτω video είναι σίγουρο ότι θα σας προβληματίσει.
Τελικά είναι σωστό να κάνεις αυτό που αγαπάς επάγγελμα ή όχι;

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

Jerry Ghionis
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!