Yuneec Typhoon Q500 4K, νέο drone με κορυφαία χαρακτηριστικά


Yuneec Typhoon Q500 4K, νέο drone με κορυφαία χαρακτηριστικά

To Yuneec Typhoon Q500 4K προσφέρει λήψη video σε ανάλυση 4K στα 30fps ή Full HD 1080p στα 120fps και δυνατότητα λήψης φωτογραφιών σε ανάλυση 12 megapixels. Η κάμερα του CGO3 προσφέρει γωνία λήψης 115 μοιρών χωρίς την ύπαρξη παραμορφώσεων, δέχεται microSD κάρτες μνήμης, ενώ είναι δυνατός ο manual έλεγχος της ισορροπίας λευκού, του ISO και της ταχύτητας κλείστρου. Επιπλέον ο χειριστής του μπορεί να βγάλει φωτογραφίες κατά την λήψη video, με την επιλογή αποθήκευσης τους σε Raw αρχεία (DNG).
Φυσικά ο έλεγχος της κάμερας μπορεί να γίνει και μέσω οποιασδήποτε έξυπνης συσκευής με iOS ή Android, μέσω της εφαρμογής CGO3 Smartphone APP.

To Yuneec Typhoon Q500 4K διαθέτει Gimbal 3 αξόνων, το οποίο μπορεί να προσαρμοστεί σε ειδική λαβή για την λήψη videos με το χέρι (στην λαβή μπορεί να τοποθετηθεί smartphone μέχρι 6.4″ για να έχουμε επισκόπηση της λήψης).

Το νέο drone της Yuneec έχει αυτονομία πτήσης 25 λεπτών (διαθέτει LiPo μπαταρία των 5.400 mAh) και ανάμεσα στις λειτουργίες του υπάρχουν οι λειτουργίες “Watch Me” και “Follow Me”, μέσω των οποίων μπορεί να ακολουθήσει τον χρήστη του και να τον καταγράφει από απόσταση, οι λειτουργίες “Dymanic Return Home” και “Low-Battery Return Home” για άμεση επιστροφή του στο σημείο που βρίσκεται ο χειριστής του και λειτουργία “FAA No Fly” για μη είσοδο σε απαγορευμένες περιοχές πτήσης, όπως κοντά σε αεροδρόμια.

Το χειριστήριο του Yuneec Typhoon Q500 4K, ST10+, διαθέτει οθόνη 5.5″, μέσω της οποίας έχουμε live-view της λήψης που κάνουμε αλλά και των δεδομένων πτήσης.

To Yuneec Typhoon Q500 4K έχει βάρος 1.7 κιλά και διαστάσεις 45 x 46 x 30 εκατοστά.

Η τιμή του είναι στα 1300 δολάρια.

Yuneec Typhoon Q500 4K-1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!