Η Zacuto παρουσιάζει σύστημα υποστήριξης φακών για Canon και Zeiss φακούς


Η Zacuto παρουσιάζει σύστημα υποστήριξης φακών για Canon και Zeiss φακούς

Από την άλλη οι DSLR μηχανές μας δεν είναι κατασκευασμένες για να την λήψη video με φακούς με μεγάλο βάρος. Ειδικά αν θέλουμε να χρησιμοποιήσουμε σύστημα Follow Focus, απαραίτητο αξεσουάρ για την χειροκίνητη εστίαση, θα πρέπει να προσέξουμε αφού η κίνηση μπορεί να προκαλέσει τράνταγμα στα πλάνα μας.

Η Zeiss μέχρι σήμερα προσέφερε ένα σύστημα στήριξης φακών ώστε να σταθεροποιείται ο φακός και να ελαττώνεται η περίπτωση για κουνημένα πλάνα, μόνο που το σύστημα της είναι λίγο δύσχρηστο σύμφωνα με τους χρήστες του.

Έτσι λοιπόν η Zacuto, εταιρεία κατασκευής εξοπλισμού για κινηματογραφικές και βιντεοληπτικές εφαρμογές, παρουσιάζει το δικό της σύστημα για στήριξη φακών, συμβατό με τους φακούς της Canon και της Zeiss.
Το σύστημα της Zacuto προσφέρει στήριξη στον φακό που κουμπώνει στην DSLR, με την εγκατάσταση του να είναι αρκετά εύκολη.

canon-lens-support4

canon-lens-support31

zacuto-lens-support

zeiss-lens-support2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

Accessories Lenses Zacuto

Πηγή:

Zacuto
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!