ZEISS Photography Award 2018: Ξεκίνησε η περίοδος υποβολής συμμετοχών


ZEISS Photography Award 2018: Ξεκίνησε η περίοδος υποβολής συμμετοχών

Η τρίτη διοργάνωση για τον διαγωνισμό ZEISS Photography Award έχει τον τίτλο Seeing Beyond – Untold Stories.

Οι φωτογράφοι μπορούν να στείλουν τις συμμετοχές τους μέχρι τις 6 Φεβρουαρίου, μέσω της ιστοσελίδας www.worldphoto.org/zeiss.

Κάθε φωτογράφος μπορεί να στείλει 5-10 φωτογραφίες που να ταιριάζουν στο θέμα Seeing Beyond – Untold Stories. Το νόημα του φετινού θέματος αφορά ιστορίες που δεν έχουν ειπωθεί ή έχουν αναδειχθεί με διαφορετικό τρόπο και η κριτική επιτροπή θα έχει ως επικεφαλής τους:
– Chris Hudson (Art Director, National Geographic Traveller, UK)
– Patricia Morvan (Cultural Projects and Exhibition, Agence VU’, France)
– Peter Bas Mensink (Publisher, GUP Magazine, Netherlands)

Οι νικητές, που θα ανακοινωθούν στο Λονδίνο στις 19 Απριλίου, θα κερδίσουν φακούς της ZEISS αξίας 12.000 ευρώ καθώς και 3.000 ευρώ για ένα ταξίδι για την ολοκλήρωση ενός φωτογραφικού project.

Μπορείτε να διαβάσετε τους όρους του ZEISS Photography Award 2018 εδώ.

Μπορείτε να πάρετε μέρος στον διαγωνισμό εδώ.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!