Η Zeiss θα παρουσιάσει τους νέους της φακούς στο NAB Show 2014


Η Zeiss θα παρουσιάσει τους νέους της φακούς στο NAB Show 2014

Ο ένας είναι ο Zeiss Compact Zoom CZ.2 15-30mm T2.9, ο οποίος ανακοινώθηκε επίσημα πριν μερικές ημέρες.
Ο δεύτερος είναι ο ARRI/ZEISS Master Anamorphic MA 135/T1.9, ο έβδομος φακός της σειράς Master Anamorphic, η οποία έχει δημιουργηθεί σε συνεργασία της Zeiss με την ARRI.

Επιπλέον η Zeiss θα παρουσιάσει όλους τους φακούς της, ανάμεσα τους και τον Otus 1.4/55, τους οποίους οι επισκέπτες θα μπορούν να δοκιμάσουν σε κάμερες.

Στο booth της Zeiss θα βρίσκονται οι August Bradley και Den Lennie οι οποίοι θα είναι στη διάθεση του κοινού για συζήτηση γύρω από τους φακούς της γερμανικής εταιρείας και όχι μόνο.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πηγή:

Zeiss
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!