Zhongyi Mitakon adapter για φακούς Nikon σε Fujifilm μηχανές


Zhongyi Mitakon adapter για φακούς Nikon σε Fujifilm μηχανές

H κινεζική Zhongyi Mitakon παρουσιάζει νέο adapter για τη χρήση φακών της Nikon, στις mirrorless μηχανές της Fujifilm.

Ο adapter που υπήρχε ήδη για Canon φακούς, αποτελείται από 4 οπτικά στοιχεία σε 4 groups και μεγαλώνει τη γωνία λήψης κατά 0.726x καθώς και το μέγιστο διάφραγμα κατά 1 stop.

O adapter είναι κατάλληλος για χρήση με φακούς, των οποίων το πίσω μέρος δεν επεκτείνεται πάνω από 3 χιλιοστά, ενώ η εταιρεία προειδοποιεί ότι ίσως υπάρχει βινιετάρισμα με μερικούς Nikon φακούς που προορίζονται για APS-C μηχανές.

Η τιμή του adapter για Nikon φακούς είναι ίδια με την τιμή της έκδοσης για Canon, δηλαδή στα 149 δολάρια. Θα τον βρείτε εδώ.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!