Κέρδισε μία φοβερή φωτογραφική τσάντα της ZKIN


Κέρδισε μία φοβερή φωτογραφική τσάντα της ZKIN

ZKIN bagΗ ιστοσελίδα photography blogger σε συνεργασία με τη κορεατική εταιρεία κατασκευής φωτογραφικών τσαντών ZKIN, διοργανώνουν μεγάλη κλήρωση με δώρο μία δερμάτινη τσάντα.  Η τσάντα μπορεί να χωρέσει μία DSLR (χωρίς το grip) και 2 φακούς ή flash.

Για να συμμετάσχετε πρέπει να ακολουθήσετε το @photoblggr στο Twitter και να κάνετε retweet το άρθρο του διαγωνισμού.

Μπορείτε να πάρετε μέρος μέχρι τις 12 Μαΐου.

ZKIN bag ZKIN bag ZKIN bag

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

1 σχόλιο

  • #
    1
    ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ | 22 Μαρτίου 2014 στις 7:33

    Ευχαριστουμε πολυ

  • Ποιά είναι η γνώμη σου;

    Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

    Subscribe to our newsletter!