LensBaby Trio 28: Tρείς φακοί σε έναν, αποκλειστικά για mirrorless μηχανές


LensBaby Trio 28: Tρείς φακοί σε έναν, αποκλειστικά για mirrorless μηχανές

O νέος φακός της LensBaby είναι στην ουσία τρεις φακοί σε έναν, ενσωματώνοντας τα εφέ που δημιουργούν οι Twist, Velvet και Sweet.

Η αλλαγή από το ένα εφέ στο άλλο γίνεται με την περιστροφή του δαχτυλιδιού:
– Twist: έχουμε μία μεγάλη κεντρική περιοχή του κάδρου με καθαρή εικόνα, η οποία περιβάλλεται από περιστροφικό bokeh
– Velvet: έχουμε μία μεγάλη κεντρική περιοχή του κάδρου με καθαρή εικόνα, η οποία έχει μία αίσθηση λάμψης από άκρη σε άκρη
– Sweet: έχουμε μία μεγάλη κεντρική περιοχή του κάδρου με καθαρή εικόνα που περιβάλλεται από μία συνεχώς αυξανόμενη προς τις άκρες θολούρα

Twist

Twist

Velvet

Velvet

Sweet

Sweet

Ο νέος φακός έχει εστιακό μήκος 28mm, μέγιστο διάφραγμα f/3.5 και δέχεται φίλτρα των 46mm. H ελάχιστη απόσταση εστίασης είναι τα 20 εκατοστά.

Αναμένεται να κυκλοφορήσει για Fujifilm, Micro Four Thirds (Olympus, Panasonic) και Sony E-mount μηχανές, από τις 26 Οκτωβρίου, στην τιμή των 280 δολαρίων. Θα τον βρείτε εδώ.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!