Το pttl.gr στη παρουσίαση των νέων IPS οθονών της LG


Το pttl.gr στη παρουσίαση των νέων IPS οθονών της LG

Το pttl.gr βρέθηκε στα γραφεία της LG Electronics Ελλάς Α.Ε. για να παρακολουθήσει την παρουσίαση των νέων IPS οθονών της εταιρείας.
Μέσα σε μία πολύ ωραία και φιλική ατμόσφαιρα ξεχωρίσαμε ανάμεσα στις άλλες τη νέα, εντυπωσιακή, LG IPS UltraWide Monitor 29EA93 (μία οθόνη 29″ με αναλογία 21:9), την νέα LG IPS Touch10 Monitor 23ET63 (μία οθόνη αφής 23″) και φυσικά την νέα LG IPS ColorPrime Monitor 27EA83, τον λόγο για τον οποίο ανυπομονούσαμε για αυτό το event.
Την έναρξη της εκδήλωσης έκανε ο κ.Don Kwack, Πρόεδρος της LG Electronic Hellas, ο οποίος μας μίλησε για την φιλοσοφία της LG, η οποία βασίζεται στην διάθεση της εταιρείας να μαθαίνει από τους πελάτες της και να τους κάνει να αισθάνονται άνετα όταν χρησιμοποιούν τα προϊόντα της. Now It’s All Possible μας λέει η LG και για αυτό τον λόγο συνεχίζει να επενδύει όλο και περισσότερους πόρους στο RND της, ώστε να δημιουργεί ακόμα περισσότερα πρωτοποριακά προϊόντα.
Τη σκυτάλη πήρε ο κ. Χατζηαντωνίου Ευθύμιος, IPS Key Account Manager της εταιρείας, ο οποίος μας παρουσίασε ένα ένα τα νέα μοντέλα της εταιρείας στη συγκεκριμένη κατηγορία οθονών.
Φυσικά εμείς είχαμε εστιάσει όλη την προσοχή μας στη νέα LG IPS Colorprime 27EA83, μία οθόνη IPS, η οποία απευθύνεται στο φωτογραφικό κοινό, έχοντας όλα τα απαραίτητα στοιχεία για την επεξεργασία εικόνας. Άλλωστε η 27EA83 πρόσφατα κέρδισε το βραβείο TIPA 2013, στη κατηγορία “Best Photo Monitor”, ως η καλύτερη “φωτογραφική” οθόνη.
H 27EA83 έχει μέγεθος 27″ (Aspect Ratio 16:9), ανάλυση WQHD 2560×1440 και καλύπτει το 99% του gamut Adobe RGB. Έχει επεξεργασία χρωμάτων 10-bit, η απόκριση της φτάνει τα 5ms (GTG) και η φωτεινότητας της είναι 350cd/m2. Τέλος είναι εξοπλισμένη με υποδοχές DVI-D dual, HDMI, USB 3.0 και Display Port.
Στα ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά της το γεγονός ότι μπορούμε να την γυρίσουμε σε κάθετο προσανατολισμό για επεξεργασία πορτρέτων και η δυνατότητα να προβάλλουμε μέχρι και τέσσερα παράθυρα σε 8 διαφορετικές αναλογίες της οθόνης.
Η LG IPS ColorPrime Monitor 27EA83 είναι ήδη διαθέσιμη στην ελληνική αγορά και πωλείται μαζί με εξωτερικό Calibrator και ειδικό λογισμικό Calibration περίπου στα 800 ευρώ.
Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα της LG εδώ.

Ο κ.Don Kwack, Πρόεδρος της LG Electronics Hellas.

Ο κ.Don Kwack, Πρόεδρος της LG Electronics Hellas.

O κ.Χατζηαντωνίου Ευθύμιος, IPS Key Account Manager της LG Electronics Hellas.

O κ.Χατζηαντωνίου Ευθύμιος, IPS Key Account Manager της LG Electronics Hellas.

LG IPS ColorPrime Monitor 27EA83

LG IPS ColorPrime Monitor 27EA83

LG IPS ColorPrime Monitor 27EA83

LG IPS ColorPrime Monitor 27EA83

To Calibrator της LG IPS ColorPrime Monitor 27EA83

To Calibrator της LG IPS ColorPrime Monitor 27EA83

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!