Έκθεση Φωτογραφίας στη Κυψέλη, Portraits in B&W


Έκθεση Φωτογραφίας στη Κυψέλη, Portraits in B&W

Στη Κυψέλη παρουσιάζεται η Έκθεση Φωτογραφίας με 85 ασπρόμαυρα πορτρέτα και τίτλο “Portraits in B&W”.

Θεματική έκθεση φωτογραφίας

Portraits in B&W
Έναρξη έκθεσης: Παρασκευή 23 Ιουνίου, 21:00
Blank Wall Gallery

Φωκίωνος Νέγρη 55 Κυψέλη

[p]+30.211.4052.138 [m]+30.694.3868.124 www.blankwallgallery.com

Επιμέλεια έκθεσης: Μάρκος Δολόπικος
Διάρκεια έκθεσης: Από 23 Ιουνίου έως 6 Ιουλίου 2017

Τα πορτρέτα πάντα ασκούν γοητεία στους θεατές, αφού μπορούν να παρατηρήσουν ανενόχλητοι τα πρόσωπα ανθρώπων από όλα τα μέρη της γης και να βρουν ομοιότητες και διαφορές με τους ίδιους. Είναι εκπληκτικό το ότι άσχετα με την προέλευση αυτών των φωτογραφιών κάποια πράγματα, ιδιαίτερα τα συναισθήματα είναι κοινά. Άνθρωποι από όλα τα μέρη της γης βιώνουν τη χαρά και την απογοήτευση αλλά και πλήθος άλλων συναισθημάτων και αυτό απεικονίζεται στα πρόσωπά τους με τον ίδιο τρόπο. Ειδικά δε στην περίπτωση του ασπρόμαυρου πορτρέτου, η έλλειψη χρώματος δίνει την ευκαιρία στο θεατή να εστιάσει περισσότερο στα συναισθήματα και την ένταση με την οποία αυτά απεικονίζονται και να κάνει τις συγκρίσεις του.

Στη Blank Wall Gallery από τις 23 Ιουνίου και μέχρι τις 6 Ιουλίου οι θεατές θα έχουν την ευκαιρία να δουν και να μελετήσουν 85 ασπρόμαυρα πορτρέτα από διαφορετικές χώρες.

Είσοδος Ελεύθερη
Πληροφορίες:
www.blankwallgallery.com
info@blankwallgallery.com
[p]+30.211.4052.138
[m]+30.694.3868.124

Gina Palomar #Philippines

Hadi Asgari #Iran

Ionut Cirja #Romania

Onur Ercoskun #Turkey

Robin Yong #Malaysia

Vangelis Tamvakos #Greece

*Φωτογραφία άρθρου: Frank Verreyken #Belgium

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

Photo Exhibitions
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!