Η Elinchrom παρουσιάζει τις αναβαθμίσεις για 3 υπάρχουσες σειρές flash της και το νέο D-Lite RX ONE!


Η Elinchrom παρουσιάζει τις αναβαθμίσεις για 3 υπάρχουσες σειρές flash της και το νέο D-Lite RX ONE!

Η  Elinchrom παρουσίασε τα ασύρματα flash BRX, Quadra Hybrid RX, D-Lite RX και D-Lite RX ONE. Τα τρία πρώτα είναι οι αναβαθμίσεις των ήδη υπάρχοντων σειρών της και το τελευταίο ένα εντελώς νέο μοντέλο! Η διαφορά των νέων flash είναι η ασύρματη ενεργοποίηση τους μέσω των ειδικών προσαρμογέων της ελβετικής ετιαρείας EL-Skyport, μέσω H/Υ ή smartphone!


Η σειρά BRX,  που θα βγαίνει σε 250 και 500, θα έχει βελτιωμένα ηλεκτρονικά και ενσωματωμένο Skyport δέκτη ενώ θα μπορούν να συνδεθούν και με Η/Υ.

Το νέο Quadra Hybrid RX είναι συμβατό με τις νέες ελαφριές μπαταρίες λιθίου της εταιρείας χωρίς να χρειάζεται τροποποιήσεις όπως το παλιό.  Καμία άλλη αλλαγή δεν έχει γίνει.

Το νέο D-Lite RX είναι ο αντικαταστάτης του δημοφιλούς D-Lite it.  Η διαφορά με το προηγούμενο μοντέλο είναι ότι εκτός ότι μπορούμε να πυροδοτήσουμε από μακριά τα flash, λόγω του ενσωματωμένου δέκτη Skyport που έχουν, πλέον μπορούμε να ρυθμίσουμε και την ένταση τους από απόσταση!

Το D-Lite RX ONE είναι ένα εντελώς νέο μοντέλο flash.  Με διπλάσια δύναμη από ένα Speedlight flash όπως το Canon 580 EX II ή το Nikon SB-910, και με μικρότερη δύναμη από το D-Lite RX, είναι ένα flash που απευθύνεται στους ερασιτέχνες φωτογράφους και το οποίο είναι συμβατό με όλα τα εξαρτήματα για flash της ελβετικής εταιρείας.  Η τιμή του αναμένεται περίπου στα 450,00€!

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

Accessories Elinchrom Flashes
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!