Νέος τηλεφακός Lumix G X 35-100mm F2.8 από την Panasonic!


Νέος τηλεφακός Lumix G X 35-100mm F2.8 από την Panasonic!

Η Panasonic ανακοίνωσε τον νέο φωτεινό τηλεφακό Lumix G X 35-100mm (380nm-780nm) F2.8 σχεδιασμένο για την σειρά των μηχανών της με αισθητήρα μίκρο τέσσερα τρίτα (Micro Four Thirds).   Σε σώμα ανθεκτικό στην σκόνη και την υγρασία για να έρχεται σε απόλυτη αρμονία με την νέα DMC-GH3, ο νέος φακός έχει μέγιστο διάφραγμα 2,8 σε όλο το εστιακό μήκος του.  Αυτό σημαίνει ότι είναι εξαιρετική επιλογή για φωτογράφιση πορτρέτων ή  θεμάτων που κινούνται ή για φωτογραφήσεις σε χαμηλού φωτισμού χώρους.  Ο φακός είναι κατασκευασμένος από 18 στοιχεία σε 13 groups, μεταξύ των οποίων υπάρχει ένα κρύσταλλο UED και δύο ED.  Το διάφραγμα αποτελείται από 7 στρογγυλεμένες λεπίδες.  Ο φακός είναι εξοπλισμένος με τον οπτικό σταθεροποιητή της ιαπωνικής εταιρείας, Power O.I.S, ενώ έχει επίστρωση Nano Surface Coating, η οποία ελαχιστοποιεί τις ανακλάσεις.  Τιμή και ημερομηνία κυκλοφορίας αναμένεται!

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

Panasonic POWER O.I.S
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!