Ανακοινώθηκαν οι νικητές του British Wildlife Photography Awards!


Ανακοινώθηκαν οι νικητές του British Wildlife Photography Awards!

Dr Matt Doggett “Gannet Jacuzzi”

Ανακοινώθηκαν τα βραβεία British Wildlife Photography Awards!  Στον διαγωνισμό συμμετέχουν διαγωνιζόμενοι με φωτογραφίες από την άγρια ζωή της Μεγάλης Βρετανίας!  Νικητής φέτος είναι ο Dr Matt Doggett με την διπλανή φωτογραφία του, Gannet Jacuzzi.  Η λήψη έγινε μέσα στο νερό και δείχνει ιπτάμενους θηρευτές που βουτάνε για το γεύμα τους!  Τα συνολικά βραβεία ανέρχονται σε 20.000 λίρες Αγγλίας, με 5.000 λίρες μετρητά, βραβείο στον νικητή του διαγωνισμού.  Ο διαγωνισμός γίνεται για τέταρτη συνεχή χρονιά και έκανε φέτος ρεκόρ συμμετοχών.  Για να δείτε τους νικητές σε κάθε κατηγορία μπορείτε να κάνετε κλικ εδώ!

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!