Η Adobe κυκλοφόρησε αναβάθμιση για το Photoshop Lightroom 4.1, Release Candidate 2!


Η Adobe κυκλοφόρησε αναβάθμιση για το Photoshop Lightroom 4.1, Release Candidate 2!

H Adobe σας δίνει την δυνατότητα να κατεβάσετε την νέα υποψήφια αναβάθμιση για το Adobe Photoshop Lightroom 4.1.  Η έκδοση αυτή, Release Candidate 2, δεν είναι η τελική αν και η εταιρεία λέει ότι έχουν γίνει οι κατάλληλοι έλεγχοι. 
Στην ουσία η ομάδα του Lightroom θέλει να δει πως λειτουργεί το νέο update σε διαφορετικής σύνθεσης Η/Υ και περιμένει από τους χρήστες feedback και σχόλια.  To update προσθέτει υποστήριξη για νέα μοντέλα φωτογραφικών μηχανών και φακών [Canon EOS 5D Mark III — introduced with release candidate 1 (March 29, 2012), Canon EOS 60Da, Fuji FinePix F770EXR, Fuji FinePix F775EXR, Nikon D3200, Olympus OM-D EM-5, Panasonic Lumix DMC-GF5, Pentax K-01, RICOH LENS A16 24-85mm F3.5-5.5, Samsung NX20, Samsung NX210, Samsung NX1000, Sony Alpha NEX-VG20, Sony SLT-A57] και διορθώνει προβλήματα που έχουν παρατηρηθεί.  Αναλυτικά οι διορθώσεις που παρέχονται εδώ!
Μπορείτε να κατεβάσετε την αναβάθμιση εδώ!

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Comments are closed here

Subscribe to our newsletter!