Νέο Flash από την Phottix, Mitros TTL Flash


Νέο Flash από την Phottix, Mitros TTL Flash

Νέο TTL Flash από την Phottix.  Το όνομα του είναι Mitros και θα είναι συμβατό με μηχανές των Canon, Nikon και Sony!  Το Mitros θα έχει βοηθητικό φως για την αυτόματη εστίαση, ενσωματωμένη λειτουργία για απομακρυσμένη ενεργοποίηση άλλων flash με επιλογή ανάμεσα σε Master και Slave, auto/manual ζουμ της κεφαλής και γρήγορο χρόνο επαναφόρτισης.  Η τεχνολογία που χρησιμοποιεί είναι φυσικά TTL με GN=58.  Θα λειτουργεί με 4 ΑΑ μπαταρίες και θα έχει υποδοχή για εξωτερική μπαταρία και για καλώδιο συγχρονισμού 3.5mm.  Επιπλέον είναι εξοπλισμένο με LCD οθόνη για άνετη ρύθμιση των λειτουργιών και με υποδοχή USB για άμεση και εύκολη αναβάθμιση του λειτουργικού του.  Εννοείται ότι η τιμή του θα είναι αρκετά οικονομική και άκρως δελεαστική!  Αναμένεται να κυκλοφορήσει στο τέλος του 2012 με αρχές του 2013.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!