19 Αυγούστου 2016, Παγκόσμια Ημέρα Φωτογραφίας


19 Αυγούστου 2016, Παγκόσμια Ημέρα Φωτογραφίας

Σήμερα είναι η παγκόσμια ημέρα Φωτογραφίας και η ομάδα του pttlgr θέλει να ευχηθεί σε όλους τους φωτογράφους καλές λήψεις!

Η τέχνη της Φωτογραφίας είναι ίσως από τις πιο σημαντικές τέχνες στην ιστορία της ανθρωπότητας, όχι μόνο ως καταγραφικό μέσο αλλά και ως μέσο της ανθρώπινης έκφρασης συναισθημάτων και ιδεών.

Εμείς, λάτρεις της Φωτογραφίας, όπως και η πλειοψηφία όλων όσων μας κρατάτε παρέα και ενημερώνεστε από τις σελίδες του pttlgr θέλουμε να ευχηθούμε ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!

Ως φωτογραφία του άρθρου μας για σήμερα επιλέξαμε τη φωτογραφία του Γιάννη Μπεχράκη/Reuters από τη προσφυγική κρίση στη χώρα μας, ως ελάχιστο φόρο τιμής σε όλους τους φωτογράφους που βρίσκονται εκεί έξω με σκοπό να μεταφέρουν σε όλους μας τα παγκόσμια προβλήματα και να ευαισθητοποιήσουν όσους περισσότερους ανθρώπους σε μία οικουμενική προσπάθεια για την επίλυση τους.

Ως βίντεο θα σας αφήσουμε με ένα από τα φωτογραφικά ντοκιμαντέρ που μπορείτε να βρείτε στο ειδικό άρθρο μας που τα έχουμε συγκεντρώσει όλα.

Πρόκειται για το ντοκιμαντέρ για την ζωή του Robert Capa, In Love and War (2003).

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!