Σεμινάριο Documentary photography


Σεμινάριο Documentary photography

Οι δύο εταιρείες διοργανώνουν αυτά τα σεμινάρια σε ετήσια βάση με σκοπό να υποστηρίξουν και να εμπνεύσουν νέους, ανερχόμενους φωτογράφους και φωτορεπόρτερ από όλο τον κόσμο. Για το 2014 συνεργάζονται με τον οργανισμό Geniş Açı Project Office (GAPO) και διοργανώνουν αυτό το πενθήμερο σεμινάριο στην Κωνσταντινούπολη, στο οποίο μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή φωτογράφοι από τις εξής χώρες: Αρμενία, Αζερμπαϊτζάν, Γεωργία, Ελλάδα, Ιορδανία, Ιράν, Ιράκ, Ισραήλ, Κύπρο, Λίβανο, Παλαιστίνη, Συρία και Τουρκία.

Από τις 24 έως τις 28 Μαρτίου 2014 οι 15 συμμετέχοντες θα συνεργαστούν στενά με το διευθυντή του διοικητικού τμήματος του Noor όπως και με τρεις από τους φωτογράφους μέλη του και θα κερδίσουν νέες γνώσεις και δεξιότητες. Θα μάθουν πώς να δημιουργούν ενδιαφέρουσες ιστορίες, θα βελτιώσουν τις ικανότητές τους στο μοντάζ και θα έρθουν σε επαφή με τις ιδιαιτερότητες της παγκόσμιας αγοράς φωτογραφίας.

Η συμμετοχή στο σεμινάριο είναι δωρεάν και τα έξοδα μετακίνησης και διαμονής θα καλυφθούν από τους διοργανωτές. Η γλώσσα του σεμιναρίου είναι η αγγλική και μπορείτε να πάρετε μέρος έως τις 10 Φεβρουαρίου τα μεσάνυχτα C.E.T (1:00 μ.μ. ώρα Αθήνας). Για να δηλώσετε συμμετοχή χρειάζεται να υποβάλλετε:
– το βιογραφικό σας (στο οποίο να φαίνεται η εκπαίδευση ή η εμπειρία σας στο χώρο της φωτογραφίας),
– ένα γράμμα με τους λόγους για τους οποίους επιθυμείτε να συμμετάσχετε στο σεμινάριο και
– ένα portfolio το οποίο να περιλαμβάνει το πολύ 30 φωτογραφίες αλλά τουλάχιστον μια ιστορία αποτελούμενη από 8 εικόνες
Όσοι επιλεγούν θα πρέπει να ασχοληθούν με μια εργασία πριν την έναρξη του σεμιναρίου, για την οποία θα ενημερωθούν μετά την επιλογή τους.
Διαβάστε περισσότερα εδώ.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

Nikon photography workshops

Πηγή:

Noor
author

Η ομάδα του pttlgr αποτελείται από φωτογράφους συντάκτες που αγαπούν την φωτογραφία και την ενημέρωση!

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!