Η Sony a9 σε ειδική μειωμένη τιμή στην εταιρεία Στάμος Α.Ε.


Η Sony a9 σε ειδική μειωμένη τιμή στην εταιρεία Στάμος Α.Ε.

Η εταιρεία Στάμος Α.Ε. μας ενημέρωσε ότι τρέχει προωθητική ενέργεια για την αγορά της Full Frame mirrorless μηχανής Sony a9.

Η έκπτωση των 400 ευρώ στην αγορά της Sony a9 επιτυγχάνεται με την απόσυρση μιας οποιασδήποτε παλαιάς φωτογραφικής μηχανής, DSLR ή mirrorless. Η τελική προτεινόμενη λιανική τιμή με την έκπτωση είναι στα 4.399 ευρώ (με Φ.Π.Α.). Για λεπτομέρειες επικοινωνήστε με την εταιρεία.

Η ενημέρωση που πήραμε σχετικά:

Ενημερώνουμε για την έναρξη σημαντικής προσφοράς που σας επιτρέπει να αποκτήσετε τη Sony a9 σε ειδική τιμή μειωμένη κατά 400€
(συνολική μείωση με ΦΠΑ 24%).

Η προσφορά αφορά την περίοδο 01/05/2018 μέχρι 31/07/2018 και προϋποθέτει την απόσυρση οποιασδήποτε φωτογραφικής μηχανής εναλλάξιμων φακών με αισθητήρα 35mm Full Frame και πάνω.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με το info@stamos.com.gr ή με το τηλεφωνικό μας κέντρο

ΣΤΑΜΟΣ Α.Ε.
Τηλ. Κέντρο: 2310 942000

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

Photo Offers Sony Sony a9
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!