Η Sigma διαφημίζει τον Sigma 24-35mm F2 DG HSM Art από την Σαντορίνη

Απολαύστε τις λήψεις που δίνει ο Sigma 24-35mm F2 DG HSM Art.

Ευχαριστούμε τον Νίκο Νικολουδάκη!

Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.
0 0 ψήφοι
Article Rating
Εγγραφή
Ειδοποίηση για
guest

2 Comments
Παλαιότερο
Νεότερο Με τις περισσότερες ψήφους
Inline Feedbacks
Προβολή όλων των σχολίων
Στέλιος Παφίτης
Στέλιος Παφίτης
10 χρόνια πριν

Πιστεύω ότι για κάποιον που θέλει prime φακούς και είναι μεταξύ του range 24-35, αυτός ο φακός ίσως να είναι ιδανικός. Παρόλα αυτά η γνώμη μου είναι ότι κανένας zoom (ίδιου πάντα επιπέδου) δεν είναι καλύτερος από οποιονδήποτε αντίστοιχο prime. Αν όμως είναι τόσο κοντά όσο λέγεται ότι είναι, τότε μπορεί να αξίζει τον κόπο και την τιμή του.

Back to top button
2
0
Would love your thoughts, please comment.x
Close

Η διαφήμιση στηρίζει το pttlgr

Οι διαφημίσεις μάς βοηθούν να διατηρούμε το pttlgr δωρεάν, ανεξάρτητο και καθημερινά ενημερωμένο για φωτογράφους, βιντεογράφους και δημιουργούς εικόνας.
Αν θέλεις, μπορείς να μας προσθέσεις στις εξαιρέσεις του ad blocker σου.

Σε ευχαριστούμε για τη στήριξη!