Google: Αναβάθμιση για τα παλιά της smartphone με τη λειτουργία πορτραίτου του Google Pixel 2


Google: Αναβάθμιση για τα παλιά της smartphone με τη λειτουργία πορτραίτου του Google Pixel 2

Όπως ήδη ξέρουμε το Google Pixel 2 έχει μία πολύ δυνατή κάμερα, την πιο δυνατή σύμφωνα με τη DxOMark.

Αν και διαθέτει μόνο μία κάμερα και όχι δύο όπως πολλά νέα κορυφαία smartphone, το Google Pixel 2 καταφέρνει να αποτυπώνει ελκυστικό bokeh (θόλωμα του φόντου) και αυτό το κάνει χρησιμοποιώντας μηχανική μάθηση και νευρωνικά δίκτυα και στην πίσω και στην μπροστά κάμερα. Στην πίσω και βασική κάμερα η διαδικασία βασίζεται και στο hardware του smartphone και στην τεχνολογία Dual Pixel που διαθέτει.

Ο Charles Chow, προγραμματιστής της Camera Nexus της Google, ανέλαβε να χρησιμοποιήσει την λύση χρήσης λογισμικού, ώστε να περάσει την νέα λειτουργία στην λήψη πορτραίτων για ελκυστικό bokeh και στα παλαιότερα smartphones, Google Pixel 1, Nexus 5X και Nexus 6P, με την νέα έκδοση 7.3.1 της εφαρμογής Google Camera.

Ο Charle προσθέτει ότι η λειτουργικότητα έχει δοκιμαστεί προς το παρόν στο Nexus 5X αλλά θα πρέπει να λειτουργεί και στο Nexus 6P.

Για περισσότερες πληροφορίες διαβάστε εδώ.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πηγή:

DPreview
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!