H Adobe θα αρχίσει να “ενοχλεί” όσους έχουν παράνομα το λογισμικό της


H Adobe θα αρχίσει να “ενοχλεί” όσους έχουν παράνομα το λογισμικό της

Η μάχη εναντίον της πειρατείας λογισμικού εντείνεται από τη μεριά της Adobe, η οποία θα ενεργοποιήσει μία νέα αντι-πειρατική υπηρεσία.

Η υπηρεσία με όνομα “Adobe Genuine Software Integrity Service” (μέρος της Adobe Genuine Initiative) σύντομα θα περιλαμβάνεται σε όλες τις εφαρμογές που προσφέρει η αμερικανική εταιρεία.

Αυτή τη στιγμή η συγκεκριμένη υπηρεσία τεστάρεται στο Adobe Acrobat X στις Η.Π.Α. και η λειτουργία της είναι πολύ απλή: αναλαμβάνει να ελέγχει αν το πρόγραμμα της Adobe που χρησιμοποιείται είναι εγκατεστημένο παράνομα και στη συνέχεια εμφανίζει το παρακάτω παράθυρο – ειδοποίηση, προτείνοντας παράλληλα τρόπους για την επίλυση του προβλήματος (η Adobe θεωρεί ότι σε μερικές περιπτώσεις ο χρήστης δεν γνωρίζει ότι χρησιμοποιεί πειρατικό λογισμικό).

adobe

Η νέα υπηρεσία θα διανεμηθεί σε όλους τους χρήστες μέσω των updates των προγραμμάτων της εταιρείας.

Σύμφωνα με τις ως τώρα πληροφορίες φαίνεται ότι η χρήση του παράνομου λογισμικού δεν θα μπλοκάρεται από τη νέα υπηρεσία, αλλά η υπηρεσία θα λειτουργεί περισσότερο όπως ο χαρακτηριστικός ήχος που ακούμε στο αυτοκίνητο όταν δεν έχουμε φορέσει τη ζώνη ασφαλείας μας.

Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για τη μάχη της Adobe εναντίον της πειρατείας εδώ.

Χρησιμοποιείτε λογισμικό της Adobe παράνομα;

View Results

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πηγή:

NeoWin
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

1 σχόλιο

  • #
    1

    Την πονεσε η κατάργηση του flash και προσπαθεί να το σώσει από το παρανομο λογισμικό.
    Απλα κανείς δεν θα κάνει update και θα παραμείνουμε σε παλαιές εκδόσεις.
    Έχουν εξελιχθεί πολύ ούτως ή άλλως μέχρι τις CS6 εκδόσεις.
    Και πάντα υπάρχουν και open source επιλογές.

  • Ποιά είναι η γνώμη σου;

    Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

    Subscribe to our newsletter!