Adobe Camera Raw 8.7.1 με υποστήριξη για την Sony A7 II


Adobe Camera Raw 8.7.1 με υποστήριξη για την Sony A7 II

Επιπλέον διορθώθηκε το πρόβλημα κατά το οποίο είχαμε μερικές χρωματικές εκτροπές με εικόνες από την Samsung NX1, ενώ προστέθηκαν νέα profiles για τους εξής φακούς:
– Canon EF 24-105mm f/3.5-5.6 IS STM (Canon EF)
– Canon EF-S 24mm f/2.8 STM (Canon EF)
– Tokina AT-X 12-28 F4 PRO DX (Canon EF)
– Zeiss Distagon T* 1,4/35 ZM (Leica M)
– Tokina AT-X 12-28 F4 PRO DX (Nikon F)
– Tokina AT-X 70-200mm F4 PRO FX VCM-S (Nikon F)
– Tokina AT-X 166 PRO DX II 11-16 F2.8 (Sony Alpha)

Το νέο ACR 8.7.1 μπορείτε να το αποκτήσετε αναβαθμίζοντας τα Adobe Photoshop CC και CC2014 μέσω της εφαρμογής Adobe Creative Cloud ή αναβαθμίζοντας το Adobe Photoshop CS6.

Για όσους χρησιμοποιούν παλαιότερες εκδόσεις του Adobe Photoshop, υπάρχει το Adobe DNG Converter 8.7.1 (Windows και Mac), το οποίο θα βρείτε εδώ.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πηγή:

Adobe
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!