Club Palace: Κι όμως αυτή η μοναδική παραγωγή δεν είναι προϊόν υπολογιστή

Αν παρακολουθήσετε την ξεχωριστή παραγωγή με τίτλο Club Palace θα νομίσετε ότι είναι προϊόν ειδικών εφέ ηλεκτρονικού υπολογιστή.

Και προφανώς θα δυσκολευτείτε να πιστέψετε ότι τα πάντα έλαβαν χώρα στο στούντιο μπροστά από τις κάμερες. Τα σκηνικά, τα αντικείμενα μινιατούρες, ο φωτισμός, τα ειδικά εφέ, ακόμα και ο φακός της κάμερας που κινείται με απόλυτη ακρίβεια. Ένα αποτέλεσμα ομολογουμένως εντυπωσιακό.

Το φιλμ είναι μία συνεργασία της καλλιτεχνικής διευθύντριας Camille Boyer, του φωτογράφου Nik Mirus και του καλλιτεχνικού στούντιο Caravane.

Παρακολουθήστε τη απίστευτη 4λεπτη παραγωγή και πείτε μας σε σχόλιο πώς σας φάνηκε!

To καλύτερο σας το αφήσαμε για το τέλος! Tο 3λεπτο video με τα παρασκήνια της παραγωγής μπορείτε να το παρακολουθήσετε στο παρακάτω video:

pttlgr team

Η ομάδα του pttlgr αποτελείται από φωτογράφους συντάκτες που αγαπούν την φωτογραφία και την ενημέρωση!
0 0 ψήφοι
Article Rating
Εγγραφή
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Παλαιότερο
Νεότερο Με τις περισσότερες ψήφους
Inline Feedbacks
Προβολή όλων των σχολίων
Back to top button
0
Would love your thoughts, please comment.x
Close

Η διαφήμιση στηρίζει το pttlgr

Οι διαφημίσεις μάς βοηθούν να διατηρούμε το pttlgr δωρεάν, ανεξάρτητο και καθημερινά ενημερωμένο για φωτογράφους, βιντεογράφους και δημιουργούς εικόνας.
Αν θέλεις, μπορείς να μας προσθέσεις στις εξαιρέσεις του ad blocker σου.

Σε ευχαριστούμε για τη στήριξη!