Adobe Portfolio: νέα υπηρεσία από την Adobe για τη δημιουργία site – portofolio


Adobe Portfolio: νέα υπηρεσία από την Adobe για τη δημιουργία site – portofolio

Το Adobe Portfolio επιτρέπει την δημιουργία ενός φωτογραφικού site – portfolio παρέχοντας τα κατάλληλα εργαλεία για την παραμετροποίηση του ανάλογα τις επιθυμίες του χρήστη (ο χρήστης μπορεί να αλλάξει το φόντο, το λογότυπο, τον τρόπο πλοήγησης, το header και το footer, τη γραμματοσειρά και φυσικά μπορεί να σετάρει το δικό του προσωπικό domain).

Παρέχονται 5 συγκεκριμένα layouts, από τα οποία ο χρήστης μπορεί να επιλέξει όποιο θέλει για να το φέρει στα μέτρα του:
– Matthias
– Lina
– Sawdust
– Thomas
– Mercedes

Όλα τα layouts είναι responsive ώστε να είναι φιλικά με smartphones και tablets και να προσαρμόζονται σε οποιαδήποτε διάστασης οθόνη.

Επιπλέον ο χρήστης μπορεί να δημιουργήσει τις galleries που θέλει και φυσικά να τις κλειδώσει με κωδικό για τους πελάτες του.

Τέλος το Adobe Portfolio συγχρονίζει με το Adobe Behance.

Το Adobe Portfolio προσφέρεται ΔΩΡΕΑΝ για τους συνδρομητές του Adobe Creative Cloud (και για όσους έχουν το φωτογραφικό πρόγραμμα – photography plan με τα Adobe Photoshop και Adobe Lightroom στα 9.99 ευρώ).

Θα το βρείτε Adobe.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

Adobe Adobe Portfolio

Πηγή:

Adobe
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!