H Adobe μηδενίζει τις δοκιμαστικές εκδόσεις των λογισμικών της


H Adobe μηδενίζει τις δοκιμαστικές εκδόσεις των λογισμικών της

Έστω και αν στο παρελθόν έχετε χρησιμοποιήσει την δοκιμαστική έκδοση των 30 ημερών κάποιου προγράμματος της αμερικανικής εταιρείας, μπορείτε να το ξανα-χρησιμοποιήσετε για άλλες 30 ημέρες.

Υπό κανονικές συνθήκες μετά την χρήση της δοκιμαστικής έκδοσης κάποιου προγράμματος της Adobe για 30 ημέρες απαιτείται η πληρωμή συνδρομής (π.χ. μέσω του Adobe Photography Program, που δίνει πρόσβαση σε Adobe Photoshop και Adobe Lightroom με μόλις 12 ευρώ τον μήνα), σε διαφορετική περίπτωση το πρόγραμμα κλειδώνει χωρίς να επιτρέπει την χρήση του.

Όμως η Adobe προχώρησε στον μηδενισμό των δοκιμαστικών εκδόσεων των προγραμμάτων της για όλους και έτσι αν ανοίξετε την δοκιμαστική έκδοση που είχατε χρησιμοποιήσει στο παρελθόν, πατώντας Update, μπορείτε να την χρησιμοποιήσετε για ακόμα ένα μήνα.

Με αυτή την κίνηση μπορούν όλοι να δουν τα νέα χαρακτηριστικά των Adobe Photoshop CC και Adobe Lightroom CC, τα οποία προστέθηκαν με την προ ημερών τελευταία μεγάλη αναβάθμιση του Creative Cloud.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

Adobe

Πηγή:

dpreview
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!