Η Adobe μας δείχνει το μέλλον των Selfies


Η Adobe μας δείχνει το μέλλον των Selfies

Η Adobe παρουσιάζει σε ένα μικρό video ποιο είναι το μέλλον της επεξεργασίας των πορτρέτων και ειδικά των selfies, σε smartphone.

Στο video που θα δείτε φαίνεται ότι ο χρήστης μπορεί να επηρεάσει την προοπτική του πορτραίτου, να αυξήσει το θόλωμα του φόντου (bokeh) ή να εφαρμόσει συγκεκριμένα presets για να δώσει μία ιδιαίτερη εμφάνιση στην εικόνα.

Όλα αυτά γίνονται μέσω της εξελιγμένης τεχνολογίας τεχνητής νοημοσύνης Adobe Sensei.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

Adobe Selfies
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!