Αεροπλάνο περνάει εκατοστά πάνω από το κεφάλι ριψοκίνδυνου φωτογράφου


Αεροπλάνο περνάει εκατοστά πάνω από το κεφάλι ριψοκίνδυνου φωτογράφου

Τελευταίο παράδειγμα ο φωτογράφος στο παρακάτω video που προσπάθησε να απαθανατίσει από πολύ κοντά την προσγείωση ενός μικρού αεροπλάνου στο αεροδρόμιο του Saint-Barth.

Στο συγκεκριμένο αεροδρόμιο τα αεροπλάνα κατά την προσγείωση περνάνε πάνω από ένα δημόσιο δρόμο και ο φωτογράφος θεώρησε σωστό να στηθεί στην πορεία του αεροπλάνου για να κάνει την τέλεια (;) λήψη.

Τελικά το αεροπλάνο πέρασε στην κυριολεξία ξυστά από το κεφάλι του φωτογράφου, περιστατικό που κατέγραψε σε video 360 μοιρών ο βιντεογράφος Sebastien Politano. Μάλιστα ο φωτογράφος συνέχισε να φωτογραφίζει μην έχοντας καταλάβει πόσο κοντά βρέθηκε σε ένα πολύ σοβαρό ατύχημα.

Oups Landing Saint-BarthThis video is exclusively managed by Caters News. To license or use in a commercial player…

Posted by SXSEB on Wednesday, April 6, 2016

ΠΡΟΣΟΧΗ λοιπόν! Πάντα να σκέφτεστε αν η θέση που βρίσκεστε είναι ασφαλής για εσάς και τους γύρω σας!

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

1 σχόλιο

  • #
    1

    “–….κι’ που φωτογράφιζε, τί του πέρασε απ’το μυαλό?
    — ….τιι??!!!
    — …μια ρόδα, ΝΑ !!!!!!”

  • Ποιά είναι η γνώμη σου;

    Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

    Subscribe to our newsletter!