AirSelfie2: Νέα γενιά με σημαντικές βελτιώσεις


AirSelfie2: Νέα γενιά με σημαντικές βελτιώσεις

Παρουσιάστηκε το νέο mini drone AirSelfie2 στην έκθεση CES στο Λας Βέγκας έχοντας πολλές βελτιώσεις σε σχέση με το πρώτο της σειράς.

Η AirSelfie είχε κυκλοφορήσει το πρώτο της μοντέλο τον Μάρτιο του 2017 μέσω της πλατφόρμας KickStarter και όπως φαίνεται ήρθε για να μείνει, δημιουργώντας τη δεύτερη γενιά του ξεχωριστού αυτού mini drone.

Το AirSelfie2 διαθέτει αναβαθμισμένη φωτογραφική μηχανή 12 MegaPixels με οπτικό πεδίο 85 μοιρών, διάρκεια μπαταρίας τεσσεράμισι λεπτά (50% περισσότερο χρόνο από το πρώτο μοντέλο), ενσωματωμένη μνήμη 16GB και μπορεί να συνδεθεί ασύρματα με συσκευές iOS και Android δίνοντας επιπλέον τη δυνατότητα να ανεβάσουμε άμεσα φωτογραφίες ή videos σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η θήκη που περιλαμβάνει μπορεί να φορτίσει πλήρως το mini drone σε 30 λεπτά, έχει εμβέλεια περίπου 18 μέτρα και ζυγίζει 57 γραμμάρια με διαστάσεις παρόμοιες με αυτές ενός smartphone (94 x 69 x 11mm). Θα βγει σε τέσσερα χρώματα (ασημί, μαύρο, χρυσό, ροζ χρυσό) στην τιμή των 300 δολαρίων (περίπου 250 ευρώ) και θα κυκλοφορήσει τον Μάρτιο του 2018.

Θα είναι διαθέσιμο από την επίσημη σελίδα της εταιρίας airselfiecamera.com και όχι μόνο.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πηγή:

AirSelfie
author

Η ομάδα του pttlgr αποτελείται από φωτογράφους συντάκτες που αγαπούν την φωτογραφία και την ενημέρωση!

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!