Η Profoto ανακοίνωσε το Connect Pro, το πιο προηγμένο της flash triggering σύστημα!

Η Profoto λανσάρει το εξελιγμένο flash trigger τελευταίας γενιάς, Connect Pro, με υποστήριξη TTL για συστήματα Nikon, Canon, Leica, και Fujifilm.
Το νέο Profoto Connect Pro, εκτός από τις εκδόσεις TTL για τα συστήματα Nikon, Canon, Leica, και Fujifilm, θα κυκλοφορήσει και μια έκδοση που δεν είναι TTL για όλους τους άλλους κατασκευαστές.
Το Connect Pro διαθέτει έως και έξι ομάδες (τρεις με TTL), που μπορούν να ελεγχθούν μέσω μιας μεγάλης και έξυπνης οθόνης, και 100 διαφορετικά κανάλια για να διασφαλιστεί ο έλεγχος των φλας χωρίς παρεμβολές από άλλους χρήστες Profoto που μπορεί να βρίσκονται σε κοντινή απόσταση.
Το Connect Pro υποστηρίζει τα πρωτόκολλα παλαιότερης γενιάς Air 1, και τα πιο πρόσφατα πρωτόκολλα Air 2 της Profoto, και προσφέρει ακόμη και ασύρματο έλεγχο χρησιμοποιώντας την εφαρμογή Profoto Control στο iPad, το iPhone ή οποιοδήποτε άλλο smartphone. Μπορείτε να ελέγξετε όλες τις ρυθμίσεις σας εξ αποστάσεως από την εφαρμογή μέσω smartphone, και στη συνέχεια, όποιες αλλαγές πραγματοποιηθούν να αντικατοπτρίζονται αυτόματα στο Connect Pro. Ομοίως, και οι αλλαγές που γίνονται στο Connect Pro, ενημερώνονται αυτόματα στην οθόνη της εφαρμογής.
Η Profoto λέει ότι το Connect Pro προσφέρει έως και 100 μέτρα εμβέλειας ασύρματου ελέγχου, και προσφέρει βελτιωμένη διάρκεια ζωής της μπαταρίας σε σχέση με τα προηγούμενα μοντέλα, χρησιμοποιώντας μπαταρίες είτε αλκαλικές, λιθίου ή επαναφορτιζόμενες μπαταρίες AAA.

Το Connect Pro κλειδώνει στο hotshoe της φωτογραφικής μηχανής σας χρησιμοποιώντας έναν μοχλό γρήγορης απελευθέρωσης, και στο πλάι υπάρχει ένα κουμπί ενεργοποίησης/απενεργοποίησης, το οποίο λειτουργεί και ως κουμπί δοκιμής (Test trigger button).
Το Profoto Connect Pro είναι διαθέσιμο στην τιμή των 399 δολαρίων, και θα το βρείτε εδώ.
Απέκτησε το Luminar με έκπτωση, με τον κωδικό pttl20,
κάνε κλικ στην εικόνα










