Φωτογράφος μπαίνει στα άδυτα του υποκόσμου και μας δίνει φοβερές εικόνες!

Ο Βέλγος Anton Kusters μαζί με τον αδερφό του, διαπραγματευόταν για 10 ολόκληρους μήνες με μέλη της Yakuza (εγκληματικής οργάνωσης της Ιαπωνίας), ώστε να αποκτήσει την άδεια τους για ένα project διαφορετικό από τα άλλα.  Αφού κατάφερε να τους πείσει, για δύο ολόκληρα χρόνια ζούσε μαζί τους και τους ακολουθούσε με την φωτογραφική του μηχανή, δημιουργώντας εικόνες που δύσκολα μπορούμε να δούμε αλλού.  Στην αρχή όπως λέει και ο ίδιος στο video που ακολουθεί, από τον φόβο μήπως κάτι που κάνει θεωρηθεί ως ασέβεια και χρειαστεί να κόψει το μικρό του δάχτυλο (πρακτική της οργάνωσης ως ένδειξη μεταμέλειας) δεν μπορούσε καν να σηκώσει την μηχανή.  Τότε ήταν που ένα μέλος της οργάνωσης τον πήρε στην άκρη και του είπε να φερθεί σαν επαγγελματίας.  Ο Anton στην μικρή παρουσίαση του έργου του διηγείται ιστορίες με αρκετό χιούμορ για καταστάσεις που ίσως δεν είναι τόσο αστείες όταν τις ζεις.  Παρακολουθήστε τον!
[myyoutubeplaylist -y4GCM60Vak] πηγή: www.petapixel.com

Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.
0 0 ψήφοι
Article Rating
Εγγραφή
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Παλαιότερο
Νεότερο Με τις περισσότερες ψήφους
Inline Feedbacks
Προβολή όλων των σχολίων
Back to top button
0
Would love your thoughts, please comment.x
Close

Η διαφήμιση στηρίζει το pttlgr

Οι διαφημίσεις μάς βοηθούν να διατηρούμε το pttlgr δωρεάν, ανεξάρτητο και καθημερινά ενημερωμένο για φωτογράφους, βιντεογράφους και δημιουργούς εικόνας.
Αν θέλεις, μπορείς να μας προσθέσεις στις εξαιρέσεις του ad blocker σου.

Σε ευχαριστούμε για τη στήριξη!