Αυτά είναι τα φωτογραφικά πρωταπριλιάτικα ψέματα του 2017


Αυτά είναι τα φωτογραφικά πρωταπριλιάτικα ψέματα του 2017

Όπως κάθε χρόνο την 1η Απριλίου τα φωτογραφικά ψέματα πήγαν σύννεφο, πολλά από τα οποία ξεγέλασαν αρκετό κόσμο.

Η ιστοσελίδα DPreview παρουσίασε το review της για το Samsung Family Hub 2.0, ένα φωτογραφικό ψυγείο, το οποίο έχει οθόνη 21.5″, σύνδεση στο internet και κάμερες, κυρίως για την φωτογράφιση φαγητού.

Η τιμή του στα 3.500 δολάρια κρίνεται ικανοποιητική αν λάβουμε υπόψη μας ότι μπορείς να βάλεις μέσα ένα φαγητό και να το βγάλεις μία επαγγελματική φωτογραφία.

Διαβάστε περισσότερα εδώ (αν και πιστεύουμε ότι είναι το χειρότερο που είδαμε και καθόλου πειστικό).

BearManDropShadow_copy

Η ιστοσελίδα The-Digital-Picture δημοσίευσε την ανακοίνωση του πρώτου Depolarizer φίλτρου, το οποίο μπορεί να κάνει καμένες εικόνες με πολλές αντανακλάσεις.

Πρόκειται για ακόμα ένα πρωταπριλιάτικο ψέμα που δεν μας εντυπωσίασε.

Breakthrough-Photography-X4-Depolarizer-Filter-Example

Οι Koldunov Brothers, γνωστοί για τα φωτογραφικά εκπαιδευτικά τους videos δημιούργησαν ένα video για το πως να κάνουμε “μοναδικές εικόνες” με την χρήση προφυλακτικού.

Ο Chris Niccolls του The Camera Store και TCSTV (τον έχουμε δει σε πολλά reviews και handson φωτογραφικών μηχανών), ανακοίνωσε την παραίτηση του από τη θέση του και την δημιουργία του Camway, ενός νέου τρόπου για την πώληση φωτογραφικού εξοπλισμού.

Το νέο της συγχώνευσης της Nikon με τη Sony και τη δημιουργία της NIKONY ήρθε από τον Jared Polin (Fro Knows Photo).

Από την άλλη ο Aaron Nace της Phlearn μας δείχνει πως να επεξεργαστούμε τα πορτραίτα μας με το MS Paint.

H ιστοσελίδα PhotographyLife έδωσε μοναδικές συμβουλές για να βελτιώσετε τις φωτογραφικές σας δεξιότητες. Στο άρθρο η πιο ωραία συμβουλή για να βγάλετε γρήγορα χρήματα είναι να πουλήσετε τη φωτογραφική σας μηχανή.

Διαβάστε το άρθρο εδώ.

Η ιστοσελίδα ThePhotographyBlog δημοσίευσε την ανακοίνωση μίας νέας φιλμάτης Nikon F3 SLR αλλά και την ανακοίνωση του film Ilford SFX 200, το οποίο όμως ήδη κυκλοφορεί.

H ιστοσελίδα φημών SonyAlphaRumors δημοσίευσε ένα φυλλάδιο για την επερχόμενη mirrorlesss Sony a9, με ανάλυση 52.4 megapixels, 6Κ video, ταχύτητα λήψης 22 καρέ το δευτερόλεπτο στην τιμή των 6.800 δολαρίων.

sony

Από την άλλη ο φωτογράφος Hidema Nakajima αποκάλυψε τον φακό SONY FE 16-35mm F2.8 GM, στον σχεδιασμό του οποίου βοήθησε.

sony-2

Η ιστοσελίδα FujiRumors δημοσίευσε μία εικόνα της επερχόμενης Fujifilm X100 LH, της ειδικής έκδοσης της compact της Fujifilm για αριστερόχειρες.

Fujifilm-LH-720x323

Φυσικά τελειώνουμε με το δικό μας πρωταπριλιάτικο ψέμα για την επικείμενη ανακοίνωση της πρώτης Full Frame Mirrorless της Fujifilm, Fujifilm FFX-Pro1.

Ποιο από όλα σας άρεσε; Υπάρχει κάποιο που λείπει από τη λίστα μας; Γράψτε το στα σχόλια!

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!