Το Athens Art Studio παρουσιάζει τον νέο κύκλο σεμιναρίων του


Το Athens Art Studio παρουσιάζει τον νέο κύκλο σεμιναρίων του

Ακολουθεί το δελτίο τύπου.

Δελτίο τύπου 7-8-2015

Ανακοίνωση workshops για την περίοδο Σεπτέμβριος 2015- Ιούνιος 2016.
ΝΕΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΣΕΜΙΝΑΡΙΩΝ 2015-2016
Το ATHENS ART STUDIO διοργανώνει σεμινάρια για ερασιτέχνες, αρχαρίους, προχωρημένους και επαγγελματίες φωτογράφους που ξεκινούν από 19-10-2015
Σας προσκαλούμε να παρευρέθητε στην παρουσίασή των σεμιναρίων μας στις 30/9/2015 και ώρα 19.00 που θα γίνει στο Athens art studio.
Όσοι ενδιαφέρονται να ασχοληθούν με την δημιουργική πλευρά της φωτογραφίας και να πάρουν ουσιαστικές γνώσεις από επαγγελματίες του χώρου , αλλά και να κάνετε πράξη ότι θα διδαχθείτε , μπορείτε να έρθετε να μας γνωρίσετε εμάς και τον χώρο μας , να σας λύσουμε κάθε απορία για τα σεμινάρια αλλά και για τον τρόπο διεξαγωγής τους.
Τα μαθήματα περιλαμβάνουν:
1. Σεμινάριο “Έλεγχος τεχνητού και φυσικού φωτισμού. Θεωρία και πρακτική εφαρμογή στο στούντιο” συνολικής διάρκειας 8 μηνών & 75 ωρών σε 25 τρίωρες εβδομαδιαίες συναντήσεις .
Εισηγητές : Βογιατζάκης Αλέξανδρος και Μυριαγκός Γιώργος
2. Σεμινάριο αρχαρίων “Εισαγωγή στην τεχνική της φωτογραφίας – χειρισμός του μέσου και βασικές αρχές φωτογραφίας – σύνθεση- κάδρο-κανονες” συνολικής διάρκειας 30 ωρών σε 10 τρίωρες εβδομαδιαίες συναντήσεις.
Εισηγητές : Βογιατζάκης Αλέξανδρος και Μυριαγκός Γιώργος
3. Σεμινάριο “DSLR CINEMATOGRAPHY” πρόγραμμα εισαγωγής στην κινηματογράφηση συνολικής διάρκειας 30 ωρών σε 10 τρίωρες εβδομαδιαίες συναντήσεις. Εισηγητής : Πάνος Γκόλφης
4. Σεμινάριο “MASTER CLASS CINEMATOGRAPHY” πρόγραμμα για επαγγελματίες του κινηματογράφου και προχωρημένους ερασιτέχνες συνολικής διάρκειας 30 ωρών σε 10 τρίωρες εβδομαδιαίες συναντήσεις. Εισηγητής : Πάνος Γκόλφης
5. Σεμινάριο “Photoshop για φωτογράφους” συνολικής διάρκειας 30 ωρών σε 10 τρίωρες συναντήσεις. Εισηγητής: Βασιλάκης Νίκος.
6 . Εισαγωγή στην” Καλλιτεχνική φωτογραφία” συνολικής διάρκειας 30 ωρών σε 10 τρίωρες συναντήσεις . Εισηγητές : Βογιατζάκης Αλέξανδρος και Μυριαγκός Γιώργος

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ WORKSHOPS 2015.
Στο Athens Art Studio προσφέρεται η μοναδική στην Ελλάδα δυνατότητα να παρακολουθήσετε καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους εξειδικευμένα, εντατικά εργαστήρια, ημερήσια ή διήμερης διάρκειας που διοργανώνονται τα Σαββατοκύριακα.
Τα Workshops θα εστιάζουν για 8 ή 16 ώρες σε συγκεκριμένες θεματικές τεχνικές εφαρμοσμένης φωτογραφίας για να διδαχτούν οι συμμετέχοντες τα μυστικά τις φωτογράφισης στούντιο.

Ενδεικτικά θα διοργανωθούν μέχρι το τέλος του 2015 τα ακόλουθα Workshops:
17/10/2015 HANDS ON ΓΙΑ NIKON ΚΑΙ CANON ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ .
Μάθετε την μηχανή σας σε όλες της τις λεπτομέρειες και λειτουργίες για να έχετε τον απόλυτο χειρισμό της.
31/10-1/11/2015 Πορτραίτο και βασικές τεχνικές φωτισμού μέσα και έξω απο το στούντιο.
14-15/11/2015 Glamour Boudoir Photography
28-29/11/2015 Art nude Photography .
12-13/12/2015 Fashion Photography .

Πληροφορίες εγγραφές στα τηλέφωνα 2109939995 2109703980 και στο email info@athensartstudio.gr
www.athensartstudio.gr
ATHENS ART STUDIO , Αγίου Αθανασίου 20 Άγιος Δημήτριος. ΤΚ:17342

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

Athens Art Studio Photo seminars
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!